miercuri, 19 octombrie 2022

Gândul Zilei 1022 - Miercuri 19 octombrie 2022:

”Când te vei prinde că ai în tine tot ce ai nevoie pentru a realiza ceea ce-ți dorești, vei păși cu adevărat în vârsta maturității emoționale. Și nimeni, din acel moment, nu te mai poate împiedica să faci ceea ce ești menit să faci, în afară de tine.

Realizarea acestui fapt, că deții puterea de a crea și că deciziile tale vor fi cele care vor da formă viitorului, se va manifesta în exterior printr-o atitudine plină de încredere; simplul fapt că ai ridicat capul și privești înainte te va scoate din mulțimea celor care merg cu capetele plecate într-o direcţie pe care nu o văd, spre o ţintă care nu e a lor.

Asumarea propriilor decizii, fie ele bune sau rele, te vor face să realizezi că, astfel, jumătate din drumul spre succes l-ai făcut deja, restul de jumătate fiind doar planificare, pregătire și muncă formată din zece eșecuri la o reușită. Însă tocmai faptul că ești împăcat cu ideea de a greși iar și iar pentru a reuși îți va da libertatea de a fi tu însuți.

Odată ajuns acolo, îi vei putea identifica ușor pe ceilalți care au ridicat capul din mulțime și vei constata că între ei nu există nicio competiție. Te vei conecta cu ei și vei învăța încă o lecție prețioasă, cea care te va ajuta să atingi orice vârf îți propui: împreună, fiecare poate face mai mult!

Așa că, hai, ridică ochii din pământ și îndreaptă-i spre cer, acolo unde visai să zbori când erai copil. Și vino alături de mine, de noi, să construim împreună viitorul și să ajutăm cât mai mulți semeni de-ai noștri să deschidă aripile și să vadă cât de minunați sunt de fapt. Hai, curaj, căci ești mult mai mult decât ceea ce crezi tu că ești!”

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...