luni, 17 octombrie 2022

Gândul Zilei 1020 - Luni 17 octombrie 2022:

”Datorezi atât de mult unor oameni, încât te trec fiori când te gândești câtă recunoştinţă ai avea de împărţit. Pentru ceea ce eşti, pentru locul în care te afli acum, pentru ceea ce ai, n-ar ajunge toate mulțumirile de pe întreg pământul. Și foarte adesea, o faci. Și e bine că o faci, e foarte bine.


Însă ființa căreia îi datorezi, în fapt, totul și față de care foarte rar îţi îndrepţi gratitudinea, fiinţa către care ar trebui să îţi canalizezi recunoștința, ființa care te-a ajutat cu adevărat să atingi starea din prezent, ești TU! Ție adresează-ți mulțumirile cele mai fierbinți, ție strânge-ți mâinile și oferă-ți calde îmbrățișări, căci fără tine, tu, TU nu mai erai cel care ești acum! TU meriți tot ceea ce merită ceilalți care te-au ajutat, înmulțit cu numărul lor și apoi încă o dată înmulțit cu zece! Căci dacă TU nu luai decizia de a te ajuta, de a te încuraja, de a te împinge de la spate, de a te mișca spre ceea ce ești, spre ceea ce ai realizat, spre ceea ce ai, nimeni, dar nimeni pe pământul acesta nu ți le-ar fi dat!

Așa că, mulțumește tuturor semenilor tăi minunați care te-au sprijinit, dar nu uita niciodată să-ți mulțumești mai întâi ȚIE, cel care a făcut și face TOTUL POSIBIL în viața ta!”

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...