miercuri, 26 octombrie 2022

Gândul Zilei 1029 - Miercuri 26 octombrie 2022:

”Mai ții minte când erai îndrăgostit(ă)? Când îți simțeai inima pompând în tot corpul o energie care te frigea pe dinăuntru, care te amețea și-ți făcea fiecare zi un dulce calvar? Mai ții minte bucuria de nedescris din momentele când erați împreună, fericirea care îți inunda fiecare celulă din trup, senzația aceea de lume care se topește cu totul în jurul tău și nu mai rămâne în ea decât ea/el și tu?

Cu siguranță ai trecut prin așa ceva. Orice om trece. Iar dacă ai făcut-o cândva, o poți face mereu, poți replica acea stare de beatitudine dătătoare de fericire, de sănătate, de bucurie de a trăi, o poți induce în fiecare zi. Însă în loc de el/ea, pune Viața! Îndrăgostește-te/reîndrăgostește-te de Viață, de viața ta, de lumea ta, așa cum ai făcut-o cândva de persoanele care ți-au dăruit fericire. Ia fiecare zi și fă-o iubita ta, freamătă de dragul ei încă de la primii zori și până-n zorii zilei următoare, apoi iubește-o și pe cealaltă și pe următoarea și pe cea care vine după, iubește-le pe toate. Iubește-ți viața, cu tot ce are ea de dăruit. Și-ai să afli, făcând asta, un adevăr pe care l-ai uitat, poate, păcălit de grijile zilnice: iubind vei primi iubire!

Vrei ca viața să te iubească și să-ți răspundă cu aceeași dragoste necondiționată? Iubește-o necondiționat! Vrei ca viața să-ți dăruiască tot ce simți că meriți? Dăruiește-i și tu ceea ce merită! Vrei ca viața ta să fie perfectă precum iubita/iubitul din adolescența ta? Observă-i părțile bune și nu le băga în seamă pe cele mai puțin bune, până când, apreciind, mulțumind pentru lucrurile bune, ea va deveni perfectă, împlinindu-ți năzuința!

Îndrăgostește-te din nou! E o alegere pe care o poți face în fiecare zi, acea alegere menită să-ți dăruiască momente magice, încărcate de fericire! Bucură-te! Trăiește! Iubește!

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...