joi, 20 octombrie 2022

Gândul Zilei 1023 - Joi 20 octombrie 2022

 ”Învață ceva nou în fiecare zi. Sau măcar aprofundează ceea ce știi deja. Adaugă cuvinte noi propriului vocabular, fă-ți un obicei din a studia dicționarele cât mai des, căci fiecare nouă noțiune pe care o adaugi patrimoniului personal de cunoaștere îți va extinde, uneori într-un mod incredibil de puternic, capacitatea de a vedea realitatea mai clar și mai în adâncime. Și cu cât vezi mai clar și mai profund, cu atât deciziile pe care le vei lua vor fi mai bune pentru tine, pentru cei dragi, pentru lume.

Învață ceva nou în fiecare zi. Este singura cale prin care poți trăi o viață din ce în ce mai bună, mai frumoasă, mai plină de sens și semnificație. Este singura cale prin care te poţi cunoaşte cu adevărat şi-ţi poţi ocupa locul binemeritat în lumea asta mare. Este singura cale prin care poţi gusta milioanele de nuanţe ale Fericirii. Este singura cale prin care vei ajunge să iubeşti Creaţia şi pe Creator...”

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...