joi, 6 martie 2008

De ce oare?...

de Constantin D. Pavel

Ieri am avut o discuţie extrem de interesantă şi plină de revelaţii cu dl. dr. Ovidiu Petcu, un autor foarte talentat şi un fin analist, specializat în psihiatrie şi psihologie. Domnia sa mi-a făcut onoarea de a publica în revista "Profesor de... Fericire" nr. 5 (care abia a apărut şi poate fi comandată la http://profesordefericire.tripod.com) şi nr. 6 (care urmează să apară) un articol despre mecanismele succesului, privite din punct de vedere ştiinţific. Pur şi simplu, după citirea primei părţi din acel articol şi după ce mi s-a "povestit" cea de-a doua parte (la care dl. dr. încă mai lucrează), mi s-a făcut lumină în minte!
"De ce oare" unii au succes şi alţii nu au a devenit, de-acum, cel puţin pentru mine – dar şi pentru dragii mei cititori ai revistei "Profesor de... Fericire" – o întrebare cu un răspuns foarte clar! Totul ţine de informaţia pe care o introducem în creier şi de modul în care aplicăm ceea ce învăţăm! Practic, analizând articolul şi discuţia cu dl. dr. Ovidiu Petcu, am ajuns la concluzia că eu sunt acum, aici unde sunt, pentru că... am citit foarte multe cărţi de dezvoltare personală, am ascultat foarte multe casete şi CD-uri cu lideri şi antrenori de viaţă, am participat la foarte multe seminarii ale unor oameni de succes (apropos, pe 21 aprilie vine iarăşi celebrul Brian Tracy în România, pentru a susţine un seminar la Bucureşti, cu tema: "Planificarea strategică, Stabilirea scopurilor şi Managementul alocării timpului"! Eu voi fi acolo! Dacă vrei să mergi şi tu, cu 50 de euro REDUCERE, sună-mă la 0723.26.90.40 pentru a te înscrie! Locurile sunt limitate!!!), apoi am început să aplic metodic, constant, cele învăţate! Astfel, am schimbat mediul în care trăiam, am schimbat acţiunile zilnice, am schimbat aşteptările şi, în final, am schimbat şi rezultatele! Sunt eu mulţumit de locul unde am ajuns? DA! Răspund cu un DA mare, răspicat, iar în ceea ce priveşte viitorul meu şi al familiei mele, el este cât se poate de roz şi... sună cât se poate de bine! De ce oare? Pentru că am introdus în minte, cu consecvenţă, timp de aproape 10 ani, informaţii menite să mă ducă la succes!
Şi tu poţi porni pe această cale, chiar acum, chiar de azi! Fă-o, fără nici o amânare! Înscrie-te pe Programul Educaţional Lunar oferit de PAVCON eDucational (http://pavconeducational.tripod.com/programuleducationallunar) şi începe munca de schimbare interioară! Nu te uita la cât va fi nevoie să investeşti! Vei primi înapoi cu mult, cu mult, cu mult mai mult decât gândeşti tu acum! Fă-o, pur şi simplu, căci, aşa cum a demonstrat şi dl. dr. Ovidiu Petcu în articolul său, succesul este hrănit şi se face mare doar cu cărţi, casete/CD-uri şi seminarii! Şi nu uita niciodată că viitorul începe cu clipa de acum!

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...