sâmbătă, 7 martie 2009

Bestia

de Constantin D. Pavel

Cea mai rea bestie care îţi guvernează viaţa este ego-ul! Această bestie te face să te simţi mare, important, superior, să îţi doreşti o mulţime de nimicuri şi să pierzi ce e esenţial în viaţă: iubirea celor dragi!
Da, eşti mare, eşti important, dar nu eşti în nici un caz superior cuiva! Şi mare şi important eşti doar pentru cei care te iubesc, nu în comparaţie cu alţii...
Iubirea învinge bestia! Dacă te vei înconjura de oameni pe care să-i iubeşti din adâncul sufletului tău, oameni care îţi întorc dezinteresat iubirea lor, vei deveni cu adevărat superior... ţie!
Iubirea aduce fericire! Fii fericit! Învaţă să iubeşti oamenii şi să te foloseşti de lucruri, şi nu invers! Alege să învingi bestia din interiorul tău şi vei vedea că, în clipa în care vei face asta, te vei simţi cu adevărat liber şi fericit!

Trei lucruri pe care le poţi face chiar acum pentru ca acest mesaj să aibă un impact pozitiv:

1. Lasă un comentariu şi participă la discuţii!
2. Înscrie-te la Newsletter (e Gratuit!!!), pentru a primi mai multe ponturi fierbinţi şi idei folositoare!
3. Pune un link către acest articol în fiecare mail, mesaj, site sau blog al tău, pentru ca toţi prietenii tăi să poată beneficia de aceste informaţii! Transformă-te într-o sursă de informaţie benefică pentru lume!

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...