vineri, 23 decembrie 2022

Gândul Zilei 1087 - Vineri 23 decembrie 2022:

 ”Te vei simți mereu împăcat cu tine și vei avea un tonus psihic ridicat atunci când îți vei investi timpul fiecărei zile în proiectele tale, în pasiunile tale, în ceea ce îți face plăcere. Însă dacă ceea ce îți face plăcere, proiectele tale, pasiunile tale nu aduc plus-valoare în viețile semenilor tăi, dacă nu aduc bucurie, fericire și un cât de mic progres, vei constata că încetul cu încetul tonusul tău psihic se va diminua și nu te vei mai simți împăcat cu tine.

De aceea, acum, la final de an, ia-ți câteva ore pentru a identifica ce anume te-a împlinit în 2022 și analizează dacă acele lucruri pe care le-ai făcut ți-au adus doar ție bucurie sau și-au revărsat darurile și asupra semenilor tăi. Apoi scrie într-o agendă lucrurile pe care, în 2023, le vei face și vor îndeplini ambele condiții, planifică-ți intervalele orare ale fiecărei zile în care le vei face și ține-te de planificare!

Fă asta în fiecare an și în numai câțiva ani vei deveni unul dintre puținii oameni de pe acest pământ cu adevărat împlinit și fericit! Poate mai există și alte căi de a atinge acest deziderat, dar încă nu le-a descoperit nimeni...”

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...