sâmbătă, 5 noiembrie 2022

Gândul Zilei 1039 - Sâmbătă 5 noiembrie 2022:

”Tu faci diferența! Tu ești diferența! Între bine și rău, între împlinire și chin, între prosperitate și sărăcie, tu faci diferența, tu ești diferența! Totul depinde de tine, de alegerile tale, de ceea ce faci cu timpul tău, de locul în care îți îndrepți zilnic intenția și atenția!

La un seminar susținut de Robert Toru Kiyosaki, acesta ne-a îndemnat: 'Ai grijă de afacerea ta!' și 'Plătește-te mai întâi pe tine!' După care a detaliat fiecare aserțiune, concluzia fiind că în viața noastră noi facem diferența, noi suntem diferența și că totul ține de noi, într-o proporție uriașă, de peste 99%.

Așa că, dacă vrei mai multe de la viața ta, dacă vrei bine în ea și nu rău, dacă îți dorești să simți împlinire și nu chin zi de zi, dacă vrei să ai suficiente resurse, oricând, în locul lipsurilor adesea înnebunitoare, investește primele gânduri ale fiecărei zile în planurile tale personale, investește primele ore ale zilei în planurile tale personale, investește mare parte din bani în planurile tale personale; iar planurile tale personale să nu le definești prin 'a avea', ci prin 'a fi' și 'a face'. Va veni, apoi, în mod natural și cât se poate de lin, și 'a avea'...

Ai grijă de afacerea ta și plătește-te mai întâi pe tine înseamnă nici mai mult nici mai puțin decât a investi în tine prima oară, ca motor al afacerii tale generatoare de active, pe care mai apoi să le investești în alte active, mai mari, astfel încât, într-un final, după 5-10 ani, să cunoști Libertatea de 'a fi' cine ești tu de fapt! Fiindcă bolnav, chinuit și sărac nu vei simți niciodată că ești tu, cel adevărat, ființa umană în care Dumnezeu, când te-a adus pe această lume, a pus o scânteie strălucitoare de Creator de Bine și Fericire...”

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...