marți, 12 ianuarie 2010

Eliberarea Fiinţei I


de Constantin D. Pavel



Lucrurile sunt mult mai profunde decât credem...


Încet, foarte încet, deconectându-ne de la "lume", putem înţelege cu adevărat Lumea.

Trăim acum vieţi eronate, într-un univers în care fericirea supremă ne invită, la tot pasul, să o luăm cu noi pentru totdeauna.

Adânciţi în activităţile noastre zilnice, preocupaţi de mărunţişurile care ne umple existenţele efemere, concentraţi pe ţeluri induse de cei ce se cred stăpâni, ne complacem în postura de "nimici", orbi în faţa Luminii care umple orice ungher al Vieţii.

"Împărăţia lui Dumnezeu se află înlăuntrul nostru", se spune în Luca 17:21, însă pentru a ajunge acolo e nevoie să avem curajul de a privi "înlăuntru", de a lăsa "afară" tot ce ţine de "afară", pentru a putea păşi acolo unde totul devine clar şi minunat de Adevărat!

Bucuria, în aceste vremuri de schimbare totală, vine însă din faptul că din ce în ce mai mulţi ne trezim din "somnul cel de moarte".

"De ce credeţi că le e atât de frică de noi?", se întreabă un pastor într-o biserică, în timpul unei predici, referindu-se la slujitorii Noii Ordini Mondiale, care urmăresc înrobirea omului şi transformarea lui într-o "carcasă umblătoare" şi obiedientă. Pentru că avem PUTEREA DIVINĂ de a ne elibera Fiinţa, din interior către exterior! Şi odată cu aceasta, avem PUTEREA de a ne făuri propria Viaţă şi de a-i transforma pe stăpâni şi slujitori umili!

"Suntem ceea ce gândim, iar gândurile noastre au întotdeauna corespondenţă în realitate", spunea James Allen.

Gândim însă mimetic, doar un gând o dată, iar dacă ne umplem mintea cu gunoi informaţional preluat de la televizoarele, radiourile şi ziarele aservite, atunci vom gândi ceea ce vor ei să gândim:
gânduri goale! Şi în realitatea noastră vom produce şi vom trăi... vieţi goale!

Avem libertatea de a ne alege gândurile şi nimeni nu ne-o poate lua!

Şi va veni curând vremea când vom găsi în noi forţa de a renunţa la drogul reprezentat de mass-media aservită, pentru a porni în călătoria spre
interior, unde vom descoperi gândurile drepte. Şi aducând acele gânduri drepte la Lumină, ele vor prinde viaţă în Realitatea noastră, schimbând Lumea!

Ce trăim acum este momentul de dinaintea Marii Eliberări a Fiinţei!

Vine mai repede decât credem şi va dura mai puţin decât ne aşteptăm. Şi va oferi fiecăruia ceea ce
alege, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă!

Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima ce vom descoperi despre noi înşine când Lumea se va trezi!....

(Sfârşitul primei părţi)

Niciun comentariu:

Gândul Zilei 1118 - Luni 23 ianuarie 2023:

”Golește-ți mintea, o dată pe zi. Retrage-te câteva minute și intră în stare alfa, iar acolo caută pepita ta de aur din ziua respectivă, înt...